SON DAKİKA

Seydişehir Haber Portalı

TOGG Seydişehirde

TOGG Seydişehirde
Bu haber 11 Mayıs 2023 - 14:31 'de eklendi ve 486 views kez görüntülendi.

Seydişehir de yapılan tanıtım çalışması kapsamında Anadolu kırmızısı TOGG, konvoy eşliğinde Seydişehir Belediyesi önünde bulunan Milli İrade Meydanında sergilendi ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Seydişehir’de tanıtılan Türkiye’nin otomobili TOGG’a vatandaşlar ilgi gösterdi.
Milli İrade Meydanında sergilenen TOGG’un cep telefonuyla fotoğrafını çekenler o anın heyecanını sosyal medya hesaplarında paylaşarak ölümsüzleştirdi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,” Bu ülkede yapılamaz denilen şeyler yapıldı. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle. Yıllardır Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir aracı yoktu. Ama bugün gerçekleşti. Türkiye’de artık yollara çıktı. Bu gün aracımız Seydişehir’de İşallah en yakın zamanda belediyemize almayı düşünüyoruz”” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA