SON DAKİKA

Seydişehir Haber Portalı

Basın ve STK Temsilcileri İftarda Bir araya geldi

Basın ve STK Temsilcileri İftarda Bir araya geldi
Bu haber 27 Nisan 2022 - 1:01 'de eklendi ve 783 views kez görüntülendi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla viftarda buluştu.

Ramazan ayının vesile olduğu birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmek için STK Başkanları ve baBaşkan Tutal, Seydişehir’in güçlü bir STK yapısına, aynı zamanda televizyon, radyo, gazete, dergi ve internebir basın camiasına sahip olduklarını söyledi.

STK ve basın yapısının güçlü olmasıyla şehirlerin gelişmişlik seviyelerinin doğru orantılı olduğunu ifade edenile STK ve Basın işbirliğini daha da arttırarak Seydişehir’e önemli hizmetler kazandırmaya devam edecekleriSeydişehir’in son yıllarda önemli hizmetler aldığını, bazı hizmetlerin Seydişehir’in kaderini değiştiren hizmetleTutal, “Seydişehir’imize son yıllarda önemli ve şehrimizin yıllardır hayali olan hizmetleri birlik ve beraberlik içeolarak, şehrimizin kaderini doğrudan değiştiren nitelikte olan hizmetimizden en önemli çalışmamız olan Termaaçmak istiyorum. Seydi Şifa Termal Tesislerimizi hayata geçirmemizin akabinde termal bölgemizde Seydişehyeni projelerin yapımına devam ediliyor. Geçtiğimiz aylarda arsa tahsisi yaptığımız özel müteşebbislerimiz prootellerin yapılması için kazmaların vurulması bekleniyor. Yapılacak 4 projeyle birlikte toplamda 2 bine yakın oSeydişehir’imizin kaderi değişecek. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız en önemli, ilçemizin kaderini değatma ve açılış programlarını inşallah hep birlikte gerçekleştiririz. Bu vesileyle de birlik ve beraberliğimizin daimtüm STK Başkanlarımızın ve yönetimlerinin, Basın Mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum.’’dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA